De Piano Bazen, altijd een geslaagd feest!

Met deze combinatie van bijzondere muzikanten kunnen ze elke muziekstijl spelen! Het is tijd om te dansen! Ons Bazen-team is uniek en veelzijdig. Je bepaalt zelf welke formatie het beste past bij jouw gelegenheid. Van klein tot (mega)groot, alles kan.


Onze top muzikanten passen zich moeiteloos aan de gelegenheid aan. En ook als er geen verzoekjes ingediend worden spelen De Piano Bazen die mooiste en of leukste liedjes.


Maak je klaar om een breed scala aan muziek te ervaren, verspreid over genres zoals Easy-Listening, Disco Classics, Nederpop, Nederlandstalig, Dance of Rock. De muzikanten beloven een opwindend en leuk optreden dat je scherp houdt!

Beleef de ultieme live muziekervaring

Laat het feest maar beginnen..

Deze bedrijven gingen je o.a. voor

Hoe werkt het?

Het publiek mag hun eigen verzoekjes opschrijven en rechtsreeks inleveren bij de band. Het vermogen van de band om zich aan te passen aan de verschillende smaken van hun publiek maakt ze echt speciaal! Ze kunnen elke vorm van muziekhonger met gemak bevredigen.

100% speelgarantie en perfect geluid!

Welk formaat show je ook boekt, professioneel licht en geluid is altijd inbegrepen. Door onze jarenlange ervaring weten we dat het geluid je feest kan maken of breken. Daarom kiezen wij ervoor om uitsluitend met onze zeer betrouwbare AV partner het land door te reizen.


Boek je De Piano Bazen? Dan krijg je 100% speelgarantie. Mocht het optreden om welke reden dan ook niet door kunnen gaan zullen wij altijd een vervangende act aanbieden.